«Αδάμ γέγονεν ως εις εξ ημών»

«[...]καὶ εἶπεν ὁ Θεός· ἰδοὺ ᾿Αδὰμ γέγονεν ὡς εἷς ἐξ ἡμῶν, τοῦ γινώσκειν καλὸν καὶ πονηρόν· καὶ νῦν μή ποτε ἐκτείνῃ τὴν χεῖρα αὐτοῦ καὶ λάβῃ ἀπὸ τοῦ ξύλου τῆς ζωῆς καὶ φάγῃ καὶ ζήσεται εἰς τὸν αἰῶνα
. [...]» [Γένεσις, κεφ. 3, 22]


Αφού τα δημιουργήματα ''έφαγαν'' από το ''Δέντρο της Γνώσης'', οι κατασκευαστές λένε:''δείτε, ο Αδάμ έγινε ως ένας από εμάς, γνωρίζων καλό και πονηρό· τώρα ας προσέχουμε μην ποτέ απλώσει το χέρι του και πάρει από το Ξύλο της Ζωής και φάει και ζήσει στον Αιώνα''.

Είπατε τίποτα; Φοβήθηκαν να μην γίνουν οι κατασκευασμένοι, ... όπως είναι οι ίδιοι. Και ακολούθως έλαβαν τα μέτρα τους.

Και έτσι ξεκίνησαν όλα...

Ακολουθεί η ''Έξοδος/Εκδίωξη απο τον Παράδεισο''.

Εδώ στηρίζουν όλο το σενάριο του μεσσιανισμού, της λύτρωσης απο την αμαρτία, κλπ. Πάνω σε αυτά βασίζεται όλη η ''Καινή Διαθήκη'', συνεπώς o "χριστιανός" δεν είναι λογικό να λέει ''εγώ δεν αποδέχομαι την Παλαιά''. Αφού εκεί είναι που εδράζεται το σκεπτικό τους, οτι ''ο Χριστός είναι ο Θεός''.

Μάλιστα μετά -υποτίθεται- οτι εκείνο που δεν ήθελαν εκείνοι να συμβει, να ζήσει ''ο Αδάμ'' για πάντα τρώγοντας απο το Δέντρο της Αιώνιας Ζωής, θέλει να το κάνει ο ''Χριστός'', δηλαδή να χαρίσει την ''αιώνια ζωή''. Ποιόν κοροιδεύουν; Aφου υποτίθεται οι ίδιοι την απέτρεψαν. Βάσει του δικού τους σεναρίου πάντα.

Παλιγγίνης Ελευθέριος - ΊΚΑΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΥΣ
= ) ) = I I = ( ( =

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας, η πίστωση μεταξύ ατόμων είναι μια οικονομική συναλλαγή που συνίσταται στο δανεισμό χρημάτων απευθείας από άτομα χωρίς την παρέμβαση τράπεζας. Τις περισσότερες φορές, γίνεται σε ένα οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον. Αλλά πρόσφατα μπορείτε να δανειστείτε από έναν ξένο. Είμαι πρόθυμος να προσφέρω δάνεια σε οποιονδήποτε έχει τη δυνατότητα να το αποπληρώσει χωρίς ανησυχία. Ανυπομονώ να ασχοληθώ μαζί σας εάν χρειάζεστε σοβαρή πίστωση και εάν είναι καλή θέληση.

    E-mail: (simondurochefort@gmail.com)
    Whatsapp ή Viber: +33752366330

    ΑπάντησηΔιαγραφή